Pardoseala de travertin pentru locul de luat masa

Locul de luat masa trebuie să fie atât funcțional, cât și cu aspect unic, de aceea amenajarea pardoselii cu travertin va îndeplini cu succes ambele cerințe.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formeză la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Pardoseala de travertin va crea o atmosferă elegantă și primitoare în locul de luat masa, ce te va invita să petreci timp cu cei dragi. Tonurile discrete ale travertinului, formează modele deosebite împreună cu texturile sale complexe, atrăgând atenția într-un mod subtil. Această pardoseală va impresiona cu siguranță orice privitor prin intermediul frumuseții sale.

Nuanțele neutre în care este disponibil travertinul, vor emana confort și vor oferi o versatilitate foarte ridicată atunci când va veni vorba de amenajarea întregii încăperi.

Datorită durității travertinului, vei obține o pardoseală foarte rezistentă și durabilă în timp. Nu va fi afectată de expunerea la apă și umezeală și va face față fără probleme traficului intens.

Pardoseala de travertin din locul de luat masa va fi ușor de întreținut, necesitând aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a-i asigura rezistența de-a lungul timpului.

Pentru curățarea acestei pardoseli vei avea nevoie de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid și de un mop moale.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 100 de modele de travertin, din care îl vei putea alege pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din locul tău de luat masa. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București și în depozitele din județele Prahova și Alba.