Panou decorativ de travertin pentru living

Dacă îți dorești să adaugi un element cu impact vizual deosebit în livingul tău, amenajarea unui panou decorativ de travertin poate fi alegerea ideală.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, alcătuită din calcit și aragonit, ce se formeză la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Panoul decorativ de travertin va transforma livingul tău într-o încăpere cu personalitate, prin intermediul texturilor sale expresive ce impresionează orice privitor. Fiecare bucată de travertin dispune de texturi diferite, astfel că panoul tău decorativ va fi cu siguranță unic, indiferent de modelul ales.

Disponibilitatea unei game variate de culori pentru travertin, oferă o versatilitate ridicată atunci când va trebui să alegi un model care să se potrivească cu stilul de amenajare al livingului tău.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va asigura păstrarea aspectului intact al panoului tău decorativ de travertin de-a lungul timpului.

Poți găsi peste 100 de modele de travertin pe www.stona.ro din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea panoului tău decorativ de travertin din living. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.