Pardoseala din mozaic de travertin pentru baie

Poți avea o baie atât funcțională, cât și cu aspect distinctiv, dacă alegi să amenajezi pardoseala cu mozaic de travertin

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, ce poate avea o culoare gălbuie până la brună. Se poate obține o suprafață fină a travertinului prin șlefuire și lustruire.

Această piatră naturală are un aspect clasic și discret, cu nuanțele sale pământii, calde și plăcute, însă dacă îți dorești ceva mai neconvențional, mozaicul de travertin reprezintă un mod inedit și modern de a decora pardoseala din baia ta. Pardoseala din mozaic de travertin pentru baia ta va fi extrem de versatilă datorită neutralității paletei de culori a acestui material. Astfel că, se va potrivi foarte ușor cu orice paletă de culori vei decide să îți amenajezi întreaga baie, De asemenea, acest mod de amenajare a pardoselii din baia ta oferă versatilitate și în sensul că poți opta pentru folosirea mai multor modele și a mai multe forme și dimensiuni ale plăcilor de travertin.

Beneficiile funcționale ale pardoselii din mozaic de travertin, te vor convinge că ai făcut o alegere foarte bună pentru baia ta. Această pardoseală este una din cele mai durabile opțiuni pentru un spațiu interior expus constant la apă și umezeală. Traficul intens nu va fi deloc o problemă pentru pardoseala din mozaic de travertin, deoarece suprafața sa nu se va zgâria, crăpa sau sparge. De asemenea, pardoseala va fi extrem de rezistentă la fluctuațiile de temperatură și nu va permite umidității să intre în suprafață.

Imediat după instalarea pardoselii din mozaic de travertin pentru baia ta, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a-i asigura rezistența în timp la toți factorii care ar putea să uzeze această suprafață. Intervalul recomandat de reaplicare al tratamentului de sigilare este de 12 luni.

Pentru curățarea acestei pardoseli nu va trebui să efectuezi un proces complicat. Folosește detergenți potriviți, iar pardoseala din mozaic de travertin pentru baia ta va arăta mereu ca în ziua în care a fost instalată. Poți amesteca săpun lichid de vase cu apă caldă pentru a obține un astfel de detergent, sau le poți achiziționa pe cele special concepute pentru travertin.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de mozaic de travertin pentru amenajarea pardoselii din baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.