5 modele de travertin perfecte pentru terasa

Primăvara e cel mai bun moment pentru a începe amenajarea unei terase în curtea din spatele casei. Vremea e numai bună pentru construit, iar serile de vară în care te relaxezi cu prietenii sunt tot mai aproape. Cum travertinul e unul dintre cele mai bune materiale pentru construcția unei terase, îți prezentăm în articolul de astăzi cele mai potrivite alegeri pe care le poți face, dar și cele mai populare.

 

Travertin Yellow

Travertinul Yellow este o piatră naturală de culoare galbenă, cu ușoare variații în termeni de nuanțe de galben. Acesta poate prezenta atât zone mai închise la culoare, cât și zone mai deschise. Țara de extracție a acestui travertin este Turcia.

Travertin Rustic

Compoziția cromatică a travertinul Rustic este formată din culori calde, tocmai de aceea este atât de potrivit pentru folosirea în spațiile create pentru relaxare, cum ar spre exemplu chiar terasa din curtea. Și această piatră se extrage tot din carierele de rocă din Turcia.

 

Travertin Noche

Travertinul Noche provine și ele din carierele de piatră din Turcia. Datorită texturii și a nuanțelor de bej și maro, acest travertin se potrivește foarte bine cu mobilierul clasic din lemn masiv și cu decorul rustic.

 

Travertin Timber White

Travertinul Timber White se extrage dintr-o carieră de mari dimensiuni din China. Acesta are granularitate redusă și pete mici de cuarț alb. Cromatica, dar și modelul îl fac să semene, într-o oarecare măsură, cu lemnul.

 

Travertin Blanco

Această piatră naturală are culoarea bej deschis și se potrivește de minune în casele unde predomină eleganța, deoarece are un aspect deosebit.

 

Intră pe www.stona.ro și navighează printre sute de modele de travertin, iar în cazul în care deja ești fericitul posesor al unei terase amenajate cu travertin, te felicităm pentru alegerea făcută și îți urăm o primăvară însorită!