Trepte exterioare de travertin bej

Amenajarea treptelor exterioare ale locuinței tale, trebuie să țină cont de două cerințe foarte importante: rezistența cât mai ridicată și aspectul estetic deosebit. Travertinul bej este un material care îndeplinește cu succes ambele cerințe.

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate.

Travertinul bej va înfrumuseța fațada locuinței tale și va oferi treptelor exterioare un aspect clasic și elegant, prin intermediul acestei culori calde și plăcute. Acest tip de travertin este compus dintr-un fundal în nuanțe diverse de bej, de la deschis la închis, pe care se întind texturi venate organizate în mod paralel pe toată suprafața. Neutralitatea acestei culori face ca travertinul bej să fie un material foarte versatil, facilitând integrarea treptelor în orice exterior, indiferent de stilul în care este amenajat.

Acest material este cu siguranță ideal pentru amenajarea treptelor exterioare ale locuinței tale, datorită durabilității sale foarte ridicate. Travertinul bej va fi rezistent la căldură și va păstra suprafața treptelor rece pe timpul verii. Nu va fi afectat de fenomenul îngheț-dezgheț, ceea ce înseamnă că treptele tale exterioare nu se vor deteriora în timpul iernii și primăverii. De asemenea, suprafața antiderapantă a travertinului este o caracteristică foarte importantă pentru zonele cu trafic intens cum sunt treptele exterioare.

Treptele exterioare de travertin bej vor avea nevoie să fie protejate de orice posibile deteriorări ce pot apărea în timp, cu un tratament de sigilare aplicat în mod regulat. Se recomandă reaplicarea sigilării la un interval de 12 luni.

Produsele de curățare cu pH neutru sunt recomandate pentru ștergerea de rutină a acestor trepte exterioare. Sunt disponibile soluții de curățare special concepute pentru travertin sau poți face acasă o soluție de curățare din apă caldă și săpun lichid.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 30 de modele de travertin bej din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea treptelor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.