Pardoseala de travertin bej pentru baie

Dacă îți dorești să obți o baie versatilă, cu aspect deosebit și funcțională în același timp, poți amenaja pardoseala din această încăpere cu travertin bej.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar care se formează atunci când izvoarele termale ies din calcare. Se poate obține o suprafată fină prin închiderea porilor prin șlefuire și lustruire.

Odată cu amenajarea pardoselii cu travertin bej, vei obține o atmosferă caldă și primitoare în baia ta, datorită impactului vizual plăcut al acestui material. Culoarea discretă invită privitorul să se concentreze pe texturile unice ale travertinului, această pardoseală devenind cu siguranță elementul central al băii tale.

Pardoseala de travertin bej va oferi băii tale toate avantajele practice de care are nevoie. Nu va trebui să-ți faci griji că va fi afectată de expunerea prelungită la apă și umezeală, datorită rezistenței ridicate a travertinului. De asemenea va face față fără probleme schimbărilor de temperatură și nu se va zgâria, păta sau sparge.

Tipul de finisaj pe care îl alegi pentru pardoseala ta din baie este foarte important, deoarece suprafața trebuie să fie antiderapantă. De aceea dintre tipurile de finisaje în care este disponibil travertinul: antichizat, mat, lucios, periat sau scapițat, cele mai potrivite sunt: mat și antichizat.

Pentru ca pardoseala ta de travertin bej din baie să nu fie afectată deloc de trecerea timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Această pardoseală nu va necesita o întreținere complicată, fiind suficentă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, împreună cu un mop moale. Dacă este necesară o curățare în profunzime poți folosi o soluție special concepută pentru travertin.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 50 de modele de travertin bej, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii tale din baie. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.