Etajera de travertin pentru baie

O etajeră amenajată în baia ta va fi foarte practică, însă poate avea de asemenea și rol decorativ. Alegerea travertinului ca material pentru amenajarea etajerei din baia ta este cu siguranță potrivită, deoarece va îndeplini ambele roluri cu ușurință.

Travertinul este o rocă sedimentară cu textură poroasă, compusă din calcit și aragonit, ce se formează la gura izvoarelor termale bicarbonatate.

Etajera de travertin va ajuta la crearea unei ambianțe plăcute și relaxante în baia ta, prin intermediul nuanțelor sale neutre și a texturilor formate din benzi în culori diferite. Culorile cele mai frecvente ale travertinului sunt următoarele: alb, bej, galben, gri, roșu sau maro. Neutralitatea culorilor travertinului va oferi o versatilitate foarte ridicată atunci când va trebui să introduci această etajeră în baia ta, deoarece se va potrivi cu ușurință cu celelalte elemente din încăpere.

Travertinul este un material puternic: de două până la trei ori mai puternic decât betonul, de fapt. Această forță vine din faptul că a fost comprimată de mulți ani. Cu o îngrijire adecvată, etajera de travertin din baia ta poate dura zeci de ani, chiar secole. Această etajeră te va ajuta să îți organizezi produsele de îngrijire personale atât de necesare în orice baie. Etajera de travertin va susține greutatea produselor fără probleme și nu va fi afectată de expunerea prelungită la apă și umezeală.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a asigura rezistența în timp a etajerei de travertin din baia ta. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestei etajere nu vei avea nevoie neapărat de o soluție special concepută pentru travertin. Vei putea face o soluție de curățare din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu o cârpă moale.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de travertin din peste 80 de modele disponibile, sau vizitează showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.