Perete decorativ cu mozaic de travertin pentru living

Livingul tău are nevoie de personalitate și stil, astfel că amenajarea unui perete decorativ cu mozaic de travertin  poate fi soluția ideală.

Travertinul este o rocă sedimentară cu textură poroasă, compusă din calcit și aragonit, ce se formează la gura izvoarelor termale bicarbonatate.

Mozaicul de travertin va oferi livingului tău un aspect inedit ce va atrage cu siguranță toate privirile. Peretele tău decorativ va avea un impact visual deosebit datorită îmbinării bucăților de travertin de dimensiuni și culori diferite.

Această piatră naturală este disponibilă într-o gamă de culori neutre, astfel că vei putea integra cu ușurință peretele decorativ cu mozaic de travertin în livingul tău, indiferent de stilul de amenajare al încăperii.

Aplicarea unui tratament de sigilare o data pe an, va asigura păstrarea aspectului intact al peretelui tău decorativ cu mozaic de travertin.

Poți folosi pentru curățarea acestui perete decorativ, o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Alege modelul potrivit de mozaic de travertin accesând  www.stona.ro, pentru a amenaja peretele decorativ din livingul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.