Panou de perete din travertin pentru baie

Instalarea unui panou de perete în baia ta, poate fi o amenajare atât practică pentru acest spațiu, cât și estetică, dacă alegi un material care să îndeplinească cu succes ambele cerințe. Travertinul poate fi cu siguranță alegerea ideală.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Panoul de perete din travertin va transforma baia ta într-un spațiu luxos și distinctiv, care va atrage privirile oricui și va crea un punct focal uimitor. Deoarece această piatră naturală se formează în jurul izvoarelor termale, creează nuanțe neutre de culoare, care se pot potrivi cu ușurință cu orice stil de amenajare se regăsește deja în baia ta.

Din punct de vedere practic, panoul de perete din travertin va fi extrem de durabil în timp și se va descurca fără probleme în urma expunerii prelungite la apă și umezeală, atât de frecventă în orice baie. Travertinul este un material ușor de tăiat, astfel că instalarea panoului de perete în baia ta va reprezenta un efort minim. Vei putea tăia și potrivi fiecare placă în funcție de dimensiunile băii tale, fără probleme.

Tratamentul de sigilare pe care va fi necesar să-l aplici o dată pe an, va asigura rezistența în timp a panoului de perete din travertin instalat în baia ta.

Când vine vorba de curățarea acestui panou de perete, vei avea nevoie doar de o soluție de curățare care să conțină apă caldă și săpun lichid. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru travertin.

Peste 90 de modele de travertin te așteaptă pe www.stona.ro pentru a-l alege pe cel potrivit pentru amenajarea panoului de perete din baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.