Glafuri exterioare de travertin alb

Dacă îți dorești ca glafurile exterioare ale locuinței tale să aibă un aspect cât mai luxos și elegant, poți opta pentru amenajarea lor cu travertin alb.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formeză la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Glafurile exterioare de travertin alb vor înfrumuseța fațada locuinței tale cu estetica lor simplă, curată și sofisticată. Acest tip de travertin are un fundal alb pur și texturi venate distinctive în nuanțe similare cu fundalul. Datorită impactului vizual discret, glafurile exterioare de travertin alb vor fi extrem de versatile și se vor integra perfect în orice spațiu exterior, fie că este amenajat în stil clasic sau modern. De asemenea, aceste glafuri vor arăta excelent împreună cu orice paletă de culori îți dorești să folosești pentru amenajarea celorlalte elemente din exteriorul locuinței tale.

Pe lângă avantajele estetice, glafurile exterioare de travertin vor avea parte și de numeroase avantaje practice, datorită rezistenței și durabilității acestui material. Suprafața glafurilor va fi stabilă, rezistentă la zgârieturi și abraziune, dar și la fenomenele meteo extreme. Apa provenită de la ploi și ninsori, dar și expunerea prelungită la razele soarelui, nu vor reprezenta deloc o problemă pentru glafurile exterioare de travertin alb.

Cu un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, glafurile tale exterioare vor fi mereu protejate de orice factori care ar putea să le uzeze suprafața în timp. Se recomandă repetarea tratamentului în fiecare an.

Glafurile exterioare de travertin alb vor fi foarte ușor de curățat, necesitând doar folosirea unor soluții de curățare adecvate pentru acest material. Sunt disponibile soluții de curățare special concepute pentru travertin, însă acestea pot fi înlocuite cu o soluție făcută acasă din apă caldă și săpun lichid.

Alege modelul potrivit de travertin alb accesând www.stona.ro și vei avea glafurile exterioare pe care ți le dorești. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.