Idei de amenajare a livingului cu pardoseala de travertin

Durabilitatea și frumusețea de durată a pardoselilor de travertin sunt cele mai importante avantaje care îi determină pe mulți să le includă în ideile de amenajare a livingului.

 

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.   

Atunci când definești stilul livingului tău, alegerea pardoselii potrivite este esențială. Pardoselile de travertin sunt ideale pentru a fi folosite ca punct de plecare pentru amenajarea livingului, datorită culorilor sale neutre. În continuare îți prezentăm cele mai interesante idei de amenajare a livingului cu pardoseala de travertin. 

Pardoseala de travertin alb sau bej cu mobilier roșu 

Poți crea o amenajare a livingului în stil contemporan adăugând un contrast vibrant între pardoseala de travertin alb sau bej și mobilierul roșu. Impactul vizual rezultat va fi îndrăzneț și plăcut, iar nuanțele deschise ale pardoselii vor lumina livingul și îi vor da spațialitate. 

Pardoseala de travertin maro și mobilier de lemn în nuanțe similare 

Această idee de amenajare a livingului are ca scop crearea unei atmosfere calme, care să te apropie de natură. Alăturarea pardoselii de travertin maro cu mobilier de lemn aduce o parte din natură în livingul locuinței tale și rezultă un aspect elegant și relaxant. 

Pardoseală de travertin gri și mobilier alb și negru 

Dacă îți dorești ca livingul tău să aibă un stil minimalist, optează pentru o pardoseală de travertin gri și pentru mobilier alb și negru. Nuanța neutră intensă a pardoselii va adăuga personalitate livingului, iar mobilierul alb și negru va adăuga un contrast impresionant și sofisticat. 

Intră pe www.stona.ro și alege modelul de travertin preferat pentru a pune în practică una dintre aceste idei de amenajare a livingului cu pardoseala de travertin. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București sau în depozitele din județele Prahova și Alba.