Pereti exteriori de travertin rosu

Materialul cu care urmează să amenajezi pereții exteriori ai locuinței tale, trebuie să fie cât mai solid și durabil, dar și cât mai deosebit din punct de vedere vizual. Travertinul roșu poate fi cea mai bună alegere pentru această amenajare.

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar ce se formează în preajma izvoarelor termale bicarbonate, având un aspect fibros și concentric.

Pereții exteriori de travertin roșu vor avea toate calitățile necesare unui mediu exterior, fiind extrem de rezistenți. Prin intermediul acestui material, pereții exteriori ai locuinței tale vor fi capabili să tolereze cu ușurință fluctuațiile meteorologice extreme. Apa și umezeala nu vor pătrunde în suprafața pereților de travertin roșu, iar razele soarelui puternice din timpul verii nu îi va decolora. Travertinul roșu va adăuga valoare locuinței tale și va păstra starea bună a pereților exteriori pentru mulți ani.

Acest tip de travertin este unul din cele mai rare din lume, astfel că prin folosirea acestuia la amenajarea pereților exteriori ai locuinței tale, vei obține un aspect estetic unic și impresionant. Travertinul roșu este format dintr-un fundal roșu închis, care prezintă pe suprafața sa vene albe și în mai multe nuanțe de roșu, dispuse destul de regulat, în mod orizontal și paralel. Pereții exteriori de travertin roșu vor atrage toate privirile asupra locuinței tale cu frumusețea lor impunătoare.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va asigura păstrarea calităților practice și estetice ale pereților tăi exteriori de travertin roșu. Se recomandă resigilarea pereților la un interval de 12 luni.

Orice reziduuri sau pete care se pot strânge în timp pe acești pereți exteriori, pot fi curățate cu ușurință folosind doar apă cu un aparat de curățare cu presiune. Dacă va fi necesară o curățare în profunzime, sunt disponibile soluții special concepute pentru travertin.

Alege modelul potrivit de travertin roșu pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.