Placarea cabinei de dus cu travertin bej

Atunci când vine vorba de placarea cabinei de duș, este foarte important să alegi un material cu o rezistență ridicată la apă, dar și cu un aspect deosebit. Travertinul bej îndeplinește cu succes aceste cerințe. 

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar care se formează atunci când izvoarele termale ies din calcare. Se poate obține o suprafată fină prin închiderea porilor prin șlefuire și lustruire.

Cabina de duș placată cu travertin bej este o opțiune foarte potrivită pentru această amenajare, deoarece travertinul va face față cu brio expunerii prelungite la apă și umezeală. Pentru ca pardoseala cabinei de duș să nu devină alunecoasă, se recomandă alegerea unui finisaj mat sau antichizat.

Travertinul bej va aduce frumusețe naturală și un farmec aparte în baia ta, datorită acestei culori clasice și a texturilor ce formează modele interesante. De asemenea va oferi o versatilitate ridicată prin intermediul culorii neutre, astfel că vei putea amenaja cu ușurință și celelalte elemente ale băii.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a asigura rezistența în timp a cabinei de duș placate cu travertin bej.

Această cabină de duș nu va necesita o întreținere complicată, însă va trebui să eviți folosirea solușiilor de curățare care conțin oțet sau clor, deoarece acestea pot deteriora suprafața. Dacă vei folosi o soluție de curățat special concepută pentru acest tip de piatră, cabina ta de duș placată cu travertin își va păstra aspectul intact.

Poți găsi peste 50 de modele de travertin bej pe www.stona.ro din care să-l alegi pe cel potrivit pentru placarea cabinei tale de duș. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.