Amenajarea baii cu travertin

travertin

Blaturile din piatra naturala sunt la mare cautare in ziua de azi deoarece ofera un aspect unic si elegant bailor si bucatariilor.

Piatra naturala rezista in conditii de trafic intens si umezeala ridicata, ceea ce o face potrivita pentru incaperi precum baie si bucatarie.

Blaturile de travertin sunt o solutie foarte utila si elenganta pentru amenajarea baii deoarece are un aspect superb si este usor de intretinut.

travertin-3

Travertinul se poate gasi pe diferite nuante si modele, ceea ce il face usor de integrat in orice incapere. Alegerea culorii potrivite ar putea fi un proces dificil in cazul in care nu te-ai hotarat asupra culori pe care o doresti.

Pardoseala de travertin se recomanda pentru incaperile cu umezeala ridicata deoarece are suprafata poroasa si ofera o aderenta mare. Nu este recomandata travertinul slefuit deoarece devine foarte alunecos in baie.

amenajare baie travertin

Pe langa pardoseala si blaturi, putem opta si pentru cazi, chiuvete sau glafuri din travertin.

Folosirea travertinului in baie necesita ca sigilarea sa se face mai des decat de obicei. Pentru a verifica daca pardoseala sau blatul necesita sigilare putem varsa putina apa pe suprafata travertinului, o lasam 30 de minute, iar dupa ce o inlaturam, daca culoarea travertinului se inchide, atunci are nevoie de sigilare. Sigilarea va proteja travertinul si de zgarieturi.

Montarea blaturilor de travertin trebuie facuta de un personal calificat care va poate oferi garantie dupa montaj, si care, de asemenea, va poate oferi si mentenanta.

Curatarea travertinului se face usor, petele de cele mai multe ori pot fi indepartarte cu o laveta umeda. In cazul petelor care se indeparteaza mai greu puteti folosi solutii speciale de curatat piatra naturala.

Va recomandam piatra naturala deoarece are un aspect rar intalnit la alt material si de asemenea unicitatea pietrei naturale va oferi un design personalizat locuintei.

Tags: