Pardoseala de travertin maro pentru hol

Este important să acorzi o atenție deosebită amenajării pardoselii din hol, deoarece această încăpere formează prima impresie asupra locuinței tale. O pardoseală de travertin maro nu va oferi doar un aspect estetic deosebit, ci și durabilitatea necesară.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, alcătuită din calcit și aragonit, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Holul tău va avea o atmosferă caldă, confortabilă și primitoare datorită pardoselii de travertin maro. Nuanțele intense pământii ale travertinului maro vor aduce o parte din natură în locuința ta prin intermediul pardoselii și vor crea o estetică foarte plăcută împreună cu texturile unice de pe suprafața travertinului. Maroul este o culoare extrem de versatilă, astfel că această pardoseală se va potrivi cu ușurință cu orice paletă de culori sau cu orice stil de amenajare.

Duritatea travertinului face ca acesta să fie un material excelent pentru amenajarea pardoselii din hol, deoarece va rezista fără probleme traficului pietonal intens. De asemenea, pardoseala de travertin bej din hol va face față fără probleme zgârieturilor, crăpării, petelor sau spargerii. Te vei putea bucura de această pardoseală pentru foarte mult timp, nefiind necesară înlocuirea sa.

Poți personaliza aspectul pardoselii de travertin maro din holul tău și prin alegerea unui finisaj, fiind disponibilă o gamă variată de opțiuni. Travertinul lustruit oferă un finisaj plat și neted, care este rezistent la pete, deși poate fi alunecos. Travertinul mat este cea mai populară opțiune pentru pardoseli, deoarece este fin, plat și antiderapant. Travertinul scapițat sau periat oferă ambele suprafețe texturate care nu reflectă lumina și sunt de asemenea antiderapante.

Indiferent de finisajul ales, pardoseala de travertin maro din holul tău va avea nevoie de aplicarea periodică a unui tratament de sigilare, pentru a-i proteja frumusețea naturală de-a lungul timpului. Se recomandă aplicarea sigilării în fiecare an.

Odată ce a fost aplicată sigilarea, curățarea și întreținerea pardoselii vor fi foarte simple. Pentru a obține cele mai bune rezultate, șterge pardoseala de travertin maro din holul tău cu o soluție de curățare blândă și neabrazivă. Poți folosi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, sau una special concepută pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 40 de modele de travertin maro, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din holul locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.