Pavarea curtii cu travertin

Materialul folosit pentru pavarea curții tale trebuie să aibă atât o durabilitate cât mai ridicată, cât și un aspect deosebit., astfel că cea mai bună alegere este travertinul.

Această piatră naturală va îndeplini cu succes toate cerințele de ordin funcțional ale pavajului din curtea ta. Va fi foatte rezistentă la traficul intens, atât pietonal cât și auto, dar și la fenomenele meteo extreme, făcând față cu brio expunerii prelungite la apă. Suprafața poroasă a travertinului va absorbi apa, devenind antiderapantă.

Pavarea cu travertin va oferi curții tale un aspect natural prin intermediul gamei de culori neutre în care este disponibil acest material. Datorită rezistenței ridicate, culorile nu-și vor pierde din strălucire odată cu trecerea timpului. Texturile interesante ale travertinului vor captiva atenția și admirația oricărui privitor.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a asigura păstrarea aspectului intact al pavajului tău de travertin din curte.

Acest pavaj nu va necesita o întreținere complicată. Îl vei putea curăța cu o soluție special concepută pentru acest tip de piatră și cu un mop moale.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 100 de modele de travertin, pe cel potrivit pentru pavarea curții tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.