Pereti exteriori de travertin bej

Amenajarea pereților exteriori ai locuinței tale, trebuie să îndeplinească anumite cerințe foarte importante, cum ar fi: rezistența cât mai ridicată și aspectul estetic deosebit. Astfel că alegerea travertinului bej ca material pentru această amenajare va fi cu siguranță ideală.

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar ce se formează în preajma izvoarelor termale bicarbonate, având un aspect fibros și concentric.

Această piatră naturală este foarte potrivită pentru placarea pereților exteriori, datorită durabilității sale ridicate, făcând față fără probleme celor mai variate condiții meteo, fără a se deteriora în timp. Pereții exteriori de travertin bej vor fi impermeabili, protejând fațada locuinței tale de înfiltrarea apei în suprafață .

Travertinul bej va oferi pereților tăi exteriori, frumusețe naturală și atemporală prin intermediul venaturilor unice și a culorii calde și primitoare. Venaturile sunt dispuse în mod paralel, organizat, cu spațiu egal între ele ceea ce creează un aspect vizual plăcut.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalarea pereților exteriori de travertin bej, iar apoi repetarea acestui proces la un interval de 12 luni, pentru a le asigura rezistența împotriva oricăror daune care pot apărea în timp.

Acești pereți vor necesita o curățarea de rutină, în mod ideal cel puțin o dată pe an. Acest lucru se poate face prin simpla clătire cu apă caldă, pentru a preveni acumularea de murdărie și alte impurități.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 50 de modele de travertin bej, pentru amenajarea pereților tăi exteriori, sau vizitează showroom-ul nostru din București, și depozitele din județele Prahova și Alba.