Placarea peretilor din baie cu travertin

Pereții băii tale au nevoie de un material potrivit pentru acest spațiu predispus la umiditate. Placarea pereților din baie cu travertin reprezintă cea mai bună opțiune, deoarece această piatră naturală este foarte durabilă și are un aspect rafinat. 

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă, ce se formează atunci când izvoarele termale bicarbonatate ies din calcare. Deși este un material poros la origine, atunci când este utilizat în amenajarea băii se folosește finisajul antichizat sau mat pentru ca pereții să fie rezistenți la umezeală.

Această piatră naturală dispune de o gamă de culori formată din nuanțe pământii: bej, maro, galben, gri, roșu și auriu, astfel că pereții din baie placați cu travertin vor da senzația de spațiu și luminozitate încăperii.

Aplicarea periodică a unui tratament de impermeabilizare, va face suprafața travertinului să fie rezistentă la apă și o va proteja de factorii externi.

Intră pe www.stona.ro și vei putea alege din peste 90 de modele de travertin pentru amenajarea băii tale. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci  alegerea potrivită.