Blat de travertin pentru baie

Blatul din baia ta necesită un material cu o rezistență foarte ridicată pentru a face față expunerii prelungite la umezeală. Astfel că cel mai potrivit material pentru această amenajare este travertinul. 

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formeză la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Această piatră naturală are un aspect unic prin intermediul texturilor sale și o gamă de culori neutre ce facilitează introducerea travertinului în orice baie, indiferent de stil. Blatul de travertin va transforma baia ta într-un spațiu cu aspect plăcut și relaxant.

Rezistența ridicată pe care o oferă travertinul, va proteja blatul tău din baie de zgârieturi, pete sau ciobiri și nu va permite apei să se înfiltreze în suprafața pietrei.

Deși travertinul este un material poros, dacă alegi unui finisaj mat sau antichizat și aplici un tratament de sigilare în mod periodic, se va păstra cu siguranță aspectul intact al blatului tău de travertin de-a lungul timpului.

Blatul de travertin din baie nu va avea nevoie de o întreținere complicată, pentru curățare periodică vei avea nevoie doar de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră, pe care o vei folosi împreună cu o lavetă moale.

Peste 90 de modele de travertin te așteaptă pe www.stona.ro pentru a-l alege pe cel potrivit pentru amenajarea blatului tău din baie. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.