Placare pereti exteriori cu travertin

Pereții exteriori ai locuinței tale au nevoie de un material foarte rezistent, capabil să facă față condițiilor extreme ale vremii fără a se deteriora. Astfel că cel mai potrivit material pentru acest tip de amenajare este travertinul, datorită eleganței sale naturale și a rezistenței la condițiile exterioare. 

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar ce se formează în preajma izvoarelor termale bicarbonate, având un aspect fibros și concentric.

Culorile pământii în care este disponibilă această piatră naturală oferă luminozitate pereților exteriori pe timpul zilei, dar și facilitează integrarea travertinului în orice stil de amenajare. Cele mai întâlnite culori sunt: bej, gri, galben și maro.

Pereții exteriori placați cu travertin vor dăinui în timp, însă pentru a le asigura rezistența se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare în mod periodic.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 90 de modele de travertin pentru amenajarea pereților tăi exteriori, sau vizitează showroom-ul din București, și depozitele din județele Prahova și Alba.