Lavoar de travertin pentru baie

Lavoarul este un obiect foarte necesar în orice baie, însă poate avea și rol decorativ dacă materialul din care este realizat acesta are un aspect estetic deosebit. Lavoarul de travertin reprezintă o alegere potrivită datorită aspectului luxos pe care îl oferă băii tale. 

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formeză la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Lavoarele de travertin se pot găsi într-o gamă largă de culori, texturi și forme clasice sau moderne. Cele mai întâlnite culori în care sunt disponibile: alb, bej, auriu, gri, maro și galben.

Travertinul oferă lavoarului tău o durabilitate incredibilă, acest material fiind rezistent la apă și umiditate, însă pentru a-i asigura durabilitatea în timp trebuie să îi aplici un tratament de sigilare în mod periodic.

Dacă întreținerea lavoarului se face cu atenție, nu se va crăpa sau zgâria, menținându-și aspectul intact de-a lungul timpului. Curățarea zilnică a acestuia se face cu soluții destinate travertinului, iar cea periodică se face cu detergenți ce nu contin acid.

Intră pe www.stona.ro  și alege din peste 10 modele de lavoare de travertin, sau vizitează-ne în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.