Perete decorativ de travertin pentru bucatarie

Poți adăuga personalitate bucătăriei tale prin intermediul amenajării unui perete decorativ realizat dintr-un material cu aspect deosebit. Travertinul reprezintă o alegere foarte potrivită.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, alcătuită din calcit și aragonit, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Peretele decorativ de travertin va emana frumusețe atemporală și eleganță în bucătăria ta, atrăgând atenția într-un mod subtil, dar cu siguranță nu va trece neobservat. Texturile sale deosebite și nuanțele pământii vor atrage atenția oricărui privitor. Travertinul este disponibil într-o varietate de culori, cele mai frecvente fiind : alb, bej, galben, gri, maro sau roșu, astfel că vei avea flexibilitate atunci când vei integra peretele decorativ în bucătăria ta.

Poți alege dintr-o multitudine de finisaje în funcție de felul în care vrei să arate suprafața peretelui decorativ. Poate avea un aspect estetic lucios, mat, texturat sau antichizat.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a asigura rezistența în timp a peretelui decorativ de travertin din bucătăria ta. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestui perete va fi suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, aplicată cu ajutorul unei lavete.

Peste 100 de modele de travertin, te așteaptă pe www.stona.ro și în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.