Pardoseala de travertin bej pentru locul de luat masa

Atunci când vine vorba de amenajarea pardoselii locului de luat masa din locuința ta, trebuie să ai în vedere atât funcționalitatea cât și estetica materialului de care are nevoie acest spațiu. Poți opta pentru travertin bej, deoarece îndeplinește ambele cerințe.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formeză la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Utilizarea travertinului bej pentru amenajarea pardoselii din locul tău de luat masa, va transforma acest spațiu într-unul clasic și elegant, care te va invita să îți petreci timpul alături de cei dragi. Acest tip de travertin emană căldură și relaxare prin intermediul nuanțelor neutre și atrage toate privirile cu structura sa formată din pete delicate dispuse liniar. Neutralitatea travertinului bej va oferi o versatilitate foarte ridicată atunci când vei amenaja întreg spațiul, indiferent dacă folosești mobilier modern sau în stil vechi.

Travertinul bej reprezintă alegerea ideală pentru amenajarea pardoselii din locul tău de luat masa și din punct de vedere funcțional, fiind un material foarte dur. Pardoseala ta va rezista fără probleme în urma utilizării constante și a traficului intens. Plăcile puternice de travertin nu se vor zgâria, crăpa sau sparge și vor fi foarte durabile în timp.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va asigura rezistența în timp a pardoselii tale de travertin bej. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Vei putea curăța cu ușurință pardoseala de travertin bej din locul tău de luat masa, folosind doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu un mop moale. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru travertin.

Accesează www.stona.ro pentru a alege din peste 50 de modele de travertin bej, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din locul tău de luat masa. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.