Trepte interioare de travertin galben

Treptele interioare, pot fi atât o parte funcțională, cât și una decorativă a locuinței tale. Dacă alegi să le amenajezi cu travertin galben, vor îndeplini cu succes ambele roluri.

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar care se formează la gura unor izvoare termale care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon.

Treptele interioare de travertin galben vor crea o atmosferă caldă și primitoare în locuința ta, astfel că oaspeții care te vor vizita se vor simți întotdeauna ca acasă. Travertinul galben emană optimism, astfel că va încărca cu energie pe oricine se va afla în preajma acestor trepte. Acest tip de travertin are nuanțe intense de galben și este apreciat pentru frumusețea sa unică. Treptele interioare de travertin galben vor emana eleganță și stil în toată locuința ta.

Duritatea travertinului face ca acesta să fie materialul ideal pentru amenajarea treptelor interioare. Fiind un loc cu trafic intens, treptele interioare de travertin galben vor fi extrem de rezistente la orice fel de presiune. Nici măcăr după ce va trece mult timp de la instalarea acestor trepte, suprafața lor nu se va zgâria, păta sau crăpa.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va asigura menținerea aspectului intact al treptelor interioare de travertin galben din locuința ta. Se recomandă reaplicarea tratamentului în fiecare an.

Procesul de curățare al acestor trepte nu va fi deloc complicat. Îndepărtează mai întâi praful de pe suprafața treptelor, folosind o mătură sau un aspirator, iar apoi spală-le cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid de vase, sau cu una special concepută pentru travertin.

Alege modelul potrivit de travertin galben, accesând www.stona.ro și vei avea treptele interioare pe care ți le dorești în locuința ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.