Glafuri interioare de travertin alb

Glafurile interioare ale locuinței tale pot deveni luxoase și elegante, dacă optezi pentru amenajarea lor cu travertin alb.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Travertinul alb are o frumusețe clasică și atemporală, astfel că glafurile interioare amenajate cu această piatră naturală vor deveni instant decorațiuni deosebite pentru locuința ta. Fundalul său este alb, iar pe toată suprafața sa sunt dispuse texturi distinctive în nuanțe de crem și bej, ce amintesc de valurile mării. Glafurile interioare de travertin alb, vor reflecta lumina naturală care va pătrunde în locuința ta, scoțând în evidență aspectul lor estetic deosebit. Cu aceste glafuri, locuința ta va fi luminoasă și aerisită, contribuind la crearea unei atmosfere plăcute și relaxante.

Un avantaj important pe care îl vor oferi glafurile de travertin alb, locuinței tale, este versatilitatea extrem de ridicată. Vei putea alătura cu ușurință acestor glafuri, orice paletă de culori; poți completa amenajarea locuinței tale cu elemente negre sau gri, pentru a obține un stil clasic, sau cu elemente în culori puternice ca roșu, verde, portocaliu sau galben, pentru un stil mai modern.

Durabilitatea și rezistența travertinului alb, vor îndeplini toate calitățile practice de care au nevoie glafurile interioare. Datorită glafurilor de travertin alb, ferestrele locuinței tale vor rămâne fixate în perete, iar suprafața lor nu va fi deloc afectată de zgârieturi, ciobiri, crăpare sau pete.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare, imediat după instalarea glafurilor, pentru a le proteja de orice factori externi care ar putea să le deterioreze suprafața. Tratamentul se va repeta în fiecare an.

Curățarea glafurilor interioare de travertin alb se va face cu foarte mare ușurință, dacă vei folosi detergenții potriviți. Poți face un astfel de detergent din săpun lichid de vase și apă caldă, sau poți achiziționa unul special conceput pentru travertin.

Pe www.stona.ro vei găsi modelul ideal de travertin alb, pentru amenajarea glafurilor interioare ale locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.