Placarea pardoselii din hol cu travertin

Scopul principal al holului este de a face conexiunea cu celelalte încăperi ale locuinței tale, însă poate deveni și un spațiu cu stil și personalitate, dacă alegi să amenajezi pardoseala cu un material cu aspect estetic deosebit cum este travertinul. 

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, alcătuită din calcit și aragonit, ce se formeză la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Această piatră naturală oferă o gamă de culori compusă din culori calde, astfel că pardoseala din holul tău placată cu travertin va avea spațialitate și luminozitate.

Durabilitatea ridicată a travertinului va face ca pardoseala ta de travertin să fie rezistentă la apă, umezeală, dar și la traficul intens. Cu un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, rezistența pardoselii de travertine va fi asigurată pentru un timp îndelungat.

Travertinul este un material versatil ce permite alegerea aspectului acestuia în funcție de cerințele fiecăruia, fiind disponibil într-o varietate de finisaje: antichizat, mat, lucios, periat sau scapitat.

Întreținerea pardoselii de travertine se face poate face doar prin ștergerea de praf cu ajutorul unui mop, sau se poate spăla cu soluții special concepute pentru acest tip de piatră.

Intră pe www.stona.ro  și alege din peste 90 modele de travertin cu finisaje diverse, sau vizitează-ne în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.