Glafuri interioare de travertin galben

Rolul glafurilor de la ferestrele interioare este în primul rând practic, însă pot avea și rol decorativ dacă alegi să le amenajezi cu travertin galben.

Travertinul este o rocă sedimentară terestră, formată prin precipitarea mineralelor carbonatate din apele subterane și de suprafață sau din izvoarele termice încălzite geotermic.

Travertinul galben are suprafața compusă din găuri mici, neregulate și din benzi de culoare dispuse în moduri unice, care împreună cu aspectul cald și plăcut dat de această culoare, va transforma glafurile tale interioare în decorațiuni deosebite.

Glafurile de travertin galben vor evidenția ferestrele interioare și vor emana frumusețe și eleganță în locuința ta. Versatilitatea galbenului, va permite integrarea acestor glafuri în orice stil de amenajare.

Duritatea travertinului va asigura fixarea ferestrelor în pereți și va ține apa și umezeala departe de structura locuinței tale. De asemenea, datorită găurilor de pe suprafață, glafurile vor avea o bună rezistență la frig și căldură, precum și la alunecare.

După instalarea glafurilor de travertin galben, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare, iar apoi reaplicarea acestui tratament o dată pe an, pentru a menține aspectul și durabilitatea galfurilor.

Accesând www.stona.ro poți alege modelul potrivit de travertin galben, pentru amenajarea glafurilor tale interioare, Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.