Pardoseala de travertin bej pentru bucatarie

Pardoseala din bucătăria ta trebuie să fie foarte rezistentă și durabilă, dar și cu un aspect estetic plăcut, astfel că poți opta pentru amenajarea acesteia cu travertin bej.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Prin intermediul pardoselii de travertin bej, vei adăuga eleganță și stil în bucătăria ta, acest material fiind apreciat pentru frumusețea sa distinctivă și naturală. Travertinul bej este disponibil într-o varietate de nuanțe, de la deschis la închis, iar pe suprafața sa se află o structură dungată cu pete delicate, ce formează modele unice. Indiferent de modelul ales, vei obține cu siguranță o pardoseală în bucătăria ta care va atrage admirația oricărui privitor.

Tonurile de culoare ale acestui tip de travertin oferă o versatilitate foarte ridicată bucătăriei tale, deoarece se vor potrivi cu ușurință cu o mulțime de stiluri estetice, de la clasic la modern și contemporan.

Din punct de vedere funcțional, pardoseala de travertin bej va face față fără probleme tuturor condițiilor specifice bucătăriei. Travertinul este capabil să reziste fluctuațiilor extreme de temperatură destul de ușor, deci este potrivit pentru expunerea prelungită la căldura și umezeala provenite de la gătit. De asemenea, pardoseala de travertin bej este extrem de potrivită pentru spațiile cu trafic intens, cum este bucătăria și nu se va zgâria, crăpa sau sparge în timp.

Va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru ca această pardoseală să-și păstreze aspectul estetic intact de-a lungul timpului. Este recomandat să se efectueze tratamentul o dată pe an.

O soluție de curățare compusă din apă caldă și săpun lichid, va fi tot ce vei avea nevoie pentru ca pardoseala ta de travertin bej din bucătărie să arate mereu ca nouă. Poți folosi și o soluție de curățare special concepută pentru acest tip de piatră.

Te așteptăm pe www.stona.ro pentru a alege din peste 50 de modele de travertin bej, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din bucătăria. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.