Glafuri exterioare de travertin galben

Alegerea materialului ce urmează a fi folosit pentru amenajarea glafurilor exterioare este foarte importantă, deoarece trebuie să facă față cu brio condițiilor meteo extreme, dar să aibă și un aspect deosebit, Astfel că travertinul galben poate fi alegerea ideală.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formeză la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Glafurile exterioare de travertin galben vor avea un impact vizual puternic asupra fațadei locuinței tale, impresionând cu siguranță orice privitor prin intermediul acestei culori calde și primitoare, ce formează modele deosebite împreună cu texturile de pe suprafața travertinului. Versatilitatea galbenului va permite integrarea glafurilor în orice stil de amenajare exterioară a locuinței tale.

Aceste glafuri nu doar îți vor decora ferestrele exterioare, ci le va și consolida în perete, datorită rezistenței ridicate a travertinului. De asemenea nu vor permite apei și umezelii să pătrundă în suprafața pereților și nu vor fi afectate de schimbările bruște de temperatură.

Pentru a asigura rezistența glafurilor exterioare de travertin galben de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Curățarea periodică a acestor glafuri nu va fi dificilă, necesitând doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o lavetă moale. Poți folosi și o soluție special concepută pentru travertin.

Alege modelul potrivit de travertin galben accesând www.stona.ro pentru a amenaja glafurile tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.