Pereti de travertin gri pentru baie

Baia ta are nevoie de pereți cât mai rezistenți, dar și cu aspect deosebit, de aceea materialul potrivit pentru această amenajare poate fi travertinul gri.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar care se formează atunci când izvoarele termale ies din calcare. Se poate obține o suprafață fină prin închiderea porilor prin șlefuire și lustruire.

Pereții de travertin gri reprezintă o alegere excelentă pentru baia ta, deoarece vor oferi băii tale rezistență la umezeală, atât de necesară pentru această încăpere. Suprafața travertinului va respinge apa și acest lucru va face ca pereții să fie foarte durabili pentru utilizarea pe termen lung. Pereții de travertin nu vor arăta pete de apă și spumă de săpun, și de asemenea, vor suporta fluctuații mari de temperatură, fără a se crăpa.

Pe lângă avantajele practice, estetica distinctivă a travertinul gri va înfrumuseța pereții din baia ta. Amestecurile subtile în nuanțe diferite de gri și venaturile naturale ce se întind pe toată suprafața, creează modele unice ce vor decora pereții din baie. Prin intermediul impactului vizual discret, pereții de travertin gri vor contribui la formarea unei atmosfere plăcute și relaxante în baia ta.

Imediat după instalarea pereților de travertin gri, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare, pentru a le asigura rezistența la factorii externi. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Acești pereți se vor curăța săptămânal prin lustruirea suprafeței cu o soluție special concepută pentru travertin și o lavetă din microfibră. Este important să eviți folosirea bureților abrazivi, deoarece pot afecta aspectul travertinului.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de travertin gri pentru amenajarea pereților din baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.