Idei de amenajare exterioara cu travertin 

O alegere fantastică pentru oricine care caută să adauge un element special zonei lor exterioare este travertinul. Există nenumărate idei de amenajare exterioară cu travertin.

 

Acest material este o rocă sedimentară de calcar ce se formează la gura unor izvoare termale care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon. 

Travertinul poartă o căldură naturală și o vitalitate, în timp ce oferă zonei tale exterioare toată individualitatea pe care o aduce rusticitatea. Frumusețea travertinului constă în imperfecțiunile sale, gropile și găurile care au fost create de vaporii de apă care se scurg din izvoarele termale. Travertinul este un material incredibil de versatil, datorită varietății de grosimi disponibile.  

În continuare îți vom prezenta cele mai interesante idei de amenajare exterioară cu travertin. 

Oferă zidului tău de susținere un aspect mai plăcut  

Dacă ai un zid de susținere din cărămidă sau piatră care arată plictisitor, de ce să nu-i dai un aspect complet nou refacendu-l cu niște plăci de travertin. Un perete de susținere de travertin îți va oferi o variație naturală, păstrând în același timp consistența în culoare și căldură. Poți chiar să creezi o varietate de aspect, de la elegant la rustic, selectând fie plăci de travertin poroase, fie relativ netede. 

Oferă treptelor tale frumusețe și rezistență 

Pentru o zonă exterioară cu adevărat remarcabilă, fiecare element trebuie să contribuie la estetica finală. Treptele exterioare trebuie să fie mai mult decât crearea unei căi între niveluri separate. Poți adăuga travertin cu modele deosebite pe trepte, pentru a înfrumuseța exteriorul locuinței, dar și pentru a păși pe o suprafață antiderapantă după ploaie. 

Oferă casei tale o intrare grandioasă 

Plăcile de travertin sunt perfecte pentru a crea o cale frumoasă către casa ta. O potecă către ușa din față vă face intrarea mult mai familiară, deoarece fiecare pas pe poteca de travertin te duce mai aproape de tot confortul locuinței. Poți continua tema creând o terasă în fața casei care să încadreze poteca de travertin. 

Alege una dintre aceste idei de amenajare exterioară cu travertin, iar apoi accesează www.stona.ro sau vizitează showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba. Avem disponibile peste 100 de produse din travertin.