Design baie cu modele de travertin

Trebuie să acorzi o atenție deosebită amenajării băii, deoarece este foarte important ca materialele folosite să fie cât mai rezistente și cu aspect unic. Durabilitatea, varietatea modelelor travertinului și versatilitatea culorilor lor pământii, asigură un design uimitor pentru baia locuinței tale. 

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare. 

Posibilitățile de amenajare pe care le oferă această piatră naturală sunt foarte vaste, de aceea în continuare îți vom prezenta câteva idei de design pentru baie cu diferite modele de travertin.  

Walnut:  

O pardoseală de baie din travertin Walnut cu panou de perete asortat amenajat lângă lavoar, va arăta minunat cu diferitele sale tonuri de maro deschis, într-o baie simplă cu pereți de culoare neutră. Pentru a adăuga un pic de contrast, combină plăcile de travertin Walnut cu dulapuri în nuanțe închise. 

Noche:  

Folosește plăci mari de travertin Noche cu un model de romb pentru acoperirea pardoselii și utilizează plăci de dimensiuni mici într-un model simplu, obișnuit pentru a împodobi pereții băii tale. Adăugă o chiuvetă de sticlă în nuanță portocalie sau roșiatică pentru o notă de culoare. 

Legno: 

Travertinul Legno este perfect dacă îți dorești un aspect de lemn în baie. Păstrează modelul simplu pentru a obține iluzia de montare a lemnului pe pardoseală. Un alt lucru pe care îl poți face pentru a crește frumusețea băii tale este instalarea dulapurilor din lemn de nuc pentru a completa plăcile de travertin. 

Silver:  

Travertinul Silver este preferatul celor care își doresc stiluri moderne pentru baie. Poți folosi această piatră superbă pentru a crea un aspect contemporan până la ultra-modern. Dacă ți-l dorești pe cel contemporan, alege plăci de travertin Silver tăiate încruțișat, dar dacă designul este pentru stilul ultra-modern, alege plăci și blat de travertin tăiate în nervuri. 

Clasic: 

Dacă îți plac pereții în culori pastelate în baia ta, alege plăci de travertin Clasic. Culoarea bej naturală a plăcilor ar arăta grozav și pe o pardoseală în modelul herringbone. Adaugă o cadă și o chiuvetă albă cu accesorii de baie argintii pentru un aspect complet. 

Pe www.stona.ro vei găsi peste 100 de produse din travertin, împărțite în 6 categorii, din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea băii locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.