Idei luxoase de amenajare cu travertin

Travertinul este unul dintre acele materiale care poate fi folosit în nenumărate moduri în interiorul locuinței tale și poate arăta luxos, indiferent de modul în care este utilizat.

Acest material este o rocă sedimentară de calcar care se formează la gura unor izvoare termale care ies din calcare sau traversează roci bogate în carbonați, ioni de carbonat de calciu și bioxid de carbon.
Pereții băii, pardoseala holului sau panoul de perete al bucătăriei, sunt doar câteva exemple de amenajări în care plăcile de travertin îți pot înfrumuseța locuința. Inspiră-te din aceste idei luxoase de amenajare cu travertin, pentru a obține o locuință impresionantă.

Creează un hol grandios cu pardoseală de travertin

Dacă îți dorești să adaugi o estetică luxoasă holului tău de dimensiuni mari, travertinul este ideal. Pardoseala de travertin arată superb atât în casele tradiționale, cât și în cele moderne. Indiferent dacă alegi să folosești plăci mici de mozaic de travertin sau plăci mari. Nu există multe materiale pentru pardoseală care pot crea un aspect rustic, dar sofisticat pentru holul locuinței tale.

Scoate în evidență stilul de design cu panou de perete de travertin

Travertinul este un material foarte vechi care datează de mai multe generații și a fost folosit în multe clădiri monumentale din întreaga lume. Deși are legături istorice, este folosit și în cele mai elegante și moderne case de astăzi. Stabilește ce stil de travertin se potrivește cu interiorul locuinței tale. De la elegant, cu foarte puține rosturi de chit într-un panou de perete minimalist până la un aspect tradițional cu margini dăltuite, vei avea o provocare să selectezi un singur tip în locuința ta.

Combină nuanțe deschise și întunecate pentru a adăuga dramatism

Pentru a adăuga un joc de lux între materialele din locuința ta, ia în considerare asocierea blaturilor de travertin în nuanțe deschise cu dulapuri din lemn închis pentru o notă dramatică. Contrastul dintre culorile și texturile finisajelor poate crea o bucătărie sau o baie care emană lux. La fel și cu mobilierul din living. O măsuță de cafea din lemn bogat de mahon va arăta dinamic pe o pardoseală de travertin în nuanțe deschise.

Pune în practică aceste idei luxoase de amenajare cu travertin, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba. Avem disponibile peste 100 de produse din travertin.