Pardoseala de travertin pentru dormitor

Pardoseala din dormitorul tău are nevoie de un material durabil care să aibă un aspect deosebit. Alegerea potrivită a acestui material este travertinul, deoarece îndeplinește cu succes ambele cerințe. 

Travertinul este o rocă sedimentară terestră, formată prin precipitarea mineralelor carbonatate din apele subterane și de suprafață sau din izvoarele termice încălzite geotermic.

Pardoseala de travertin va adăuga un farmec aparte acestei încăperi, atrăgând atenția într-un mod subtil datorită gamei de culori neutre în care este disponibilă această piatră naturală. Astfel dormitorul tău va deveni locul ideal pentru relaxare și odihnă. Culorile neutre ale travertinului oferă versatilitate, acest material fiind ușor de încadrat în orice stil de amenajare.

Această pardoseală tinde să-și păstreze temperatura, în perioada verii va menține căldura din timpul zilei pe timpul serii, iar iarna cu un sistem de încălzire instalat se va încălzi întregul dormitor.

Travertinul este un material destul de dur, ce va oferi o rezistență ridicată la uzură și la schimbările de temperatură. Deși este un material poros în mod natural, aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, nu va permite lichidelor să pătrundă în suprafața pietrei.

Pentru întreținerea periodică a pardoselii tale de travertin din dormitor, ai nevoie doar de un produs de curățare special conceput pentru acest tip de piatră și de un mop moale.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 100 de modele de travertin, pe cel potrivit pentru amenajarea pardoselii din dormitorul tău. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București și în depozitele din județele Prahova și Alba.