Lavoar de travertin gri pentru baie

Pentru a avea un lavoar care să aibă atât un aspect deosebit cât și o rezistență ridicată în baia locuinței tale, alege unul confecționat din travertin gri. Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare. 

Lavoarul de travertin gri reprezintă o opțiune frumoasă și practică pentru baie. Culoarea sa neutră și clasică oferă o versatilitate extrem de ridicată amenajării spațiului, astfel că se potrivește perfect cu orice paletă de culori și cu orice stil de design. Forma sa neregulată va transmite un sentiment artistic privitorului și va deveni cu siguranță piesa centrală a băii. 

Din punct de vedere practic, lavoarul de travertin gri este ideal pentru o zonă expusă constant la apă și umezeală, cum este baia. Suprafața sa dură nu va permite niciunor factori externi să o deterioreze, ceea ce înseamnă că lavoarul tău de travertin gri nu se va zgâria, crăpa sau sparge indiferent de cât de mult timp va trece de la momentul instalării. Datorită durabilității sale extrem de ridicate nu va fi nevoie niciodată să inocuiești lavoarul. 

Trebuie să te asiguri întotdeauna că suprafața lavoarului de travertin gri este sigilată corespunzător, deoarece îi va spori rezistența în timp. Cel mai bun interval de reaplicare a tratamentului de sigilare este de 12 luni. 

Ușurința cu care vei curăța acest lavoar te va convinge că ai făcut o alegere bună. Cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid de vase sau cu una special concepută pentru travertin, va arăta mereu ca în ziua în care a fost instalat. 

Accesează www.stona.ro și alege lavoarul de travertin gri potrivit pentru baia locuinței tale. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.