Cada de travertin pentru baie

Atunci când faci amenajarea căzii din baia ta, este important să alegi un material care să îndeplinească cerințele acestui tip de amenajare: rezistența la apă și aspectul plăcut. Astfel că cea mai bună alegere pentru acest tip de amenajare este travertinul. 

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, ce poate avea o culoare gălbuie până la brună. Se poate obține o suprafață fină a travertinului prin șlefuire și lustruire.

Cada de travertin va face față cu brio expunerii prelungite la apă și la schimbările de temperatură. De asemenea nu va fi afectată de zgârieturi, pete sau ciobiri.

Poți alege dintr-o varitate de finisaje, însă cele mai potrivite pentru amenajarea căzii sunt cele mate și antichizate, deoarece sunt antideparante.

Această piatră naturală este un material cu o durabilitate ridicată, însă penru a-i asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare în mod periodic.

Fiind un material natural, fiecare bucată de travertin are un aspect unic, iar cada ta de travertin va fi cu siguranță în centrul atenției. Culorile pământii în care este disponibil acest material vor transforma baia ta într-un loc de relaxare unde îți vei dori să petreci cât mai mult timp.

Pentru întreținera căzii de travertine ai nevoie de o soluție de curățare special concepută pentru acest tip de piatră și de o cârpă moale.

Pe www.Stona.ro avem disponibile peste 90 de modele de travertin din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea băii tale. Sună la 0732 334 434  și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.