Pardoseala de travertin pentru balcon

Pardoseala de travertin reprezintă alegerea potrivită pentru amenajarea balconului tău, deoarece acest material oferă caracteristicile de care are nevoie acest tip de amenajare: rezistență la apă, la expunerea constantă la soare, la schimbările de temperatură, dar și aspectul plăcut.

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar ce se formează în preajma izvoarelor termale bicarbonate, având un aspect fibros și concentric.

Culorile de care dispune travertinul variază între gri, bej, galben și brun, acestea fiind foarte potrivite pentru amenajarea balconului ca loc de relaxare. Finisajele în care se gaseste această piatră naturală sunt foarte diverse: antichizat, mat, lucios, periat sau scapițat. Pentru un spațiu rezistent la umezeală cele mai potrivite finisaje sunt: antichizat și mat.

După instalarea pardoselii de travertin pentru balcon trebuie efectuat un tratament de impermeabilizare pentru a-i asigura rezistența la factorii externi.

Întreținerea pardoselii de travertin se face cu produse profesionale de curățare destinate travertinului.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 90 de modele de travertin cu finisaje variate, sau vizitează showroom-ul din București, și depozitele din județele Prahova și Alba.