Perete decorativ cu mozaic de travertin pentru dormitor

Dacă ești în căutarea unei idei inedite pentru a adăga stil dormitorului tău, amenajarea unui perete decorativ realizat din mozaic de travertin poate fi soluția ideală. 

Travertinul este o rocă sedimentară cu textură poroasă, compusă din calcit și aragonit, ce se formează la gura izvoarelor termale bicarbonatate.

Peretele tău realizat din mozaic de travertin va adăuga personalitate dormitorului tău și va contribui la crearea atmosferei relaxante de care ai nevoie în această încăpere.

Acest perete decorativ va fi cu siguranță elementul central al dormitorului tău datorită aspectului său estetic deosebit. Prin îmbinarea mai multor modele, forme și culori pentru a forma mozaicul de travertin, se obține un aspect unic. Culorile pământii în care este disponibil travertinul, vor evidenția culorile puternice din jur și se vor integra cu ușurință în orice stil de amenajare.

Pentru a asigura păstrarea aspectului intact al peretelui tău din mozaic de travertin, trebuie să efectuezi un tratament de sigilare în mod regulat.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 90 de modele de travertin, pe cel potrivit pentru amenajarea peretelui tău, sau vizitează showroom-ul nostru din București, și depozitele din județele Prahova și Alba.