Idei de amenajare cu trepte interioare de travertin 

Adesea în centrul unei case, treptele interioare reprezintă elemente statement ale intrării. Atât frumusețea, cât și durabilitatea sunt foarte importante, de aceea poți opta pentru o amenajare cu trepte interioare de travertin.

 

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.   

De la trepte minimaliste și balustrade clasice, până la trepte curbe și în spirală care testează limitele creativității și ingineriei, treptele interioare de travertin vor defini și reafirma stilul locuinței tale. Dacă te afli în momentul în care trebuie să decizi ce fel de trepte să instalezi, inspiră-te din aceste idei de amenajare cu trepte interioare de travertin. 

Trepte de travertin alb în spirală 

O scară în spirală cu trepte de travertin alb are un impact vizual minim, dar sculptural. Este ideală pentru locuințele de dimensiuni reduse, deoarece datorită albului dă impresia de spațialitate. Texturile acestui tip de travertin sunt deosebite și elegante, atrăgând atenția în mod discret. Deși forma scării iese mai mult în evidență, treptele de travertin alb atrag admirația atunci când sunt privite de aproape.  

Trepte de travertin gri  

Fie că optezi pentru o scară dreaptă, în formă de L sau de U, treptele de travertin gri se vor potrivi de minune. Pentru a crea un contrast interesant, însă nu foarte dramatic, alege să amenajezi baza scării cu alb. Travertinul gri se va potrivi perfect cu oricare alte culori, fiind clasic și elegant. 

Trepte de travertin bej și maro 

Nu trebuie să te limitezi la un singur tip de travertin. Poți să alegi travertin bej și maro pentru amenajarea treptelor interioare. Vei obține un contrast plăcut și elegant, iar cromatica compusă doar din culori calde, va crea o atmosferă relaxantă și primitoare în locuința ta. 

După ce ai ales din aceste idei de amenajare cu trepte interioare de travertin, intră pe www.stona.ro și vei găsi o gamă variată de modele. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.