Placarea pereților exteriori cu travertin bej

Atunci când vine vorba de placarea pereților exteriori ai locuinței tale, este foarte important să alegi materialul în funcție de rezistența cât mai ridicată, dar și de aspectul deosebit. Astfel că travertinul bej poate fi cea mai bună opțiune.

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar ce se formează în preajma izvoarelor termale bicarbonate, având un aspect fibros și concentric.

Travertinul bej are de obicei o structură dungată și pete delicate, dispuse liniar. Deși are un aspect discret, impresionează privitorul cu modelele sale deosebite. Culoarea sa caldă și delicată va complimenta exteriorul locuinței tale și se va armoniza cu celelalte elemente din jur, datorită neutralității sale, indiferent de culorile și stilul acestora.

Travertinul este materialul perfect pentru placarea pereților exteriori, deoarece este foarte puternic și durabil. Pereții exteriori amenajați cu travertin vor supraviețui fără probleme în urma ciclului îngheț-dezgheț, suprafața acestei pietre evacuând umezeala. Plăcile de travertin au capacitatea de a rămâne reci, chiar și în lumina directă a soaleui, astfel că vara vei avea o locuință răcoroasă.

Imediat după instalare, pereții exteriori de travertin bej se vor spăla și sigila cu produse profesionale, pentru a le asigura rezistența de-a lungul timpului. Procesul de sigilare va trebui repetat în mod frecvent.

Peste 50 de modele de travertin bej, te așteaptă pe www.stona.ro pentru a-l alege pe cel potrivit pentru placarea pereților exteriori ai locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.