Semineu placat cu travertin bej

Șemineul locuinței tale are nevoie de un material cât mai rezistent, dar care în același timp să aibă și o estetică plăcută. Travertinul bej reprezintă una din cele mai potrivite alegeri. 

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar, alcătuită din calcit și aragonit, ce se formeză la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare. 

Placarea șemineului cu travertin bej este ideală, datorită versatilității, durabilității, frumuseții și sustenabilității sale. Travertinul bej este un material de construcție robust, care va asigura rezistența șemineului în locuința ta pe termen foarte lung. Cu o instalare corectă, șemineul placat cu travertin bej nu va avea nevoie de reparații în anii următori. De asemenea, vei avea o locuință sigură, datorită rezistenței extrem de ridicate a travertinului bej la căldură, fiind impermeabil. 

Travertinul bej are o structură în dungi și pete delicate precum acuarelele liniare, fiind o piatră naturală.cu impact vizual delicat și elegant. Șemineul placat cu travertin bej din locuința ta, va înfrumuseța întreaga încăpere și îi va da un aer calm și relaxant. Acest tip de travertin este extrem de versatil, atât prin intermediul varietății modelelor disponibile, cât și a culorii sale. Șemineul placat cu travertin bej se va potrivi perfect cu împrejurimile sale, indiferent de paleta de culori aleasă pentru amenajarea spațiului. 

Deși travertinul bej este foarte durabil în mod natural, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pe suprafața șemineuui, pentru a-I asigura rezistența în timp. 

Folosește o soluție de curățare special concepută acest tip de piatră, și șemineul placat cu travertin bej din locuința ta va avea mereu strălucirea și frumusețea din ziua instalării. În lipsa soluției speciale, poți amesteca apă caldă și săpun lichid de vase. 

Alege modelul potrivit de travertin bej pe www.stona.ro sau îshowroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Avem peste 30 de modele disponibile, astfel că vei găsi cu siguranță ceea ce cauți.