Lavoar de travertin rosu pentru baie

Lavoarul trebuie să ofere în primul rând funcționalitate pentru baia ta, însă poate deveni și piesă decorativă dacă alegi să-l amenajezi cu un material cu aspect inedit cum este travertinul roșu.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Travertinul roșu impresionează privitorul prin intermediul impactului vizual intens al modelelor sale formate din nuanțe bogate și texturi deosebite. Lavoarul de travertin roșu va adăuga personalitate băii tale și o va transforma într-o încăpere sofisticată și elegantă. Acest lavoar va deveni cu siguranță punctul focal al încăperii, formând contraste interesante cu o gamă largă de culori.

Pe lângă avantajele estetice, acest material va fi alegerea ideală pentru amenajarea lavoarului din baia ta, datorită numeroaselor avantaje practice pe care le va oferi. Travertinul este extrem de durabil și de rezistent, având o suprafață foarte dură. Lavoarul tău va face față fără probleme expunerii prelungite la apă și umezeală, dar și la temperaturi ridicate.

Va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare pentru a asigura rezistența în timp a lavoarului de travertin roșu din baia ta. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestui lavoar poți folosi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid sau o soluție special concepută pentru travertin. Este important să folosești un burete moale cu soluțiile de curățare pentru a proteja suprafața.

Alege modelul potrivit de travertin roșu pe www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.