Panou de perete din mozaic de travertin pentru bucatarie

Instalarea unui panou de perete în bucătăria ta poate fi atât o soluție practică, cât și estetică pentru această încăpere, dacă optezi pentru un material care să îndeplinească ambele cerințe. Mozaicul de travertin poate fi alegerea ideală.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Panoul de perete din mozaic de travertin va da personalitate bucătăriei tale, în timp ce va proteja peretele. Poți găsi plăci de travertin în diferite forme, dimensiuni și chiar culori diferite. Asta înseamnă că le poți amesteca și potrivi în tot felul de moduri interesante. Versatilitatea ridicată a mozaicului de travertin, îți va permite să creezi un panou de perete atrăgător și unic, care va deveni instant un punct focal pentru bucătăria ta.

Pe lângă avantajele estetice, panoul de perete din mozaic de travertin va oferi bucătăriei tale și numeroase avantaje practice. Travertinul este extrem de rezistent și durează mai mult decât majoritatea celorlalte materiale. De asemenea, panoul de perete amenajat cu acest material va avea o calitate foarte importantă pentru bucătăria ta, aceea de a absoarbe apa și umezeala.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare, pentru ca panoul tău de perete din mozaic de travertin să arate exact ca în ziua instalării, chiar și după ce vor trece mulți ani. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Vei putea curăța acest panou de perete cu ușurință, folosind doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru travertin.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de mozaic de travertin pentru amenajarea panoului de perete pe care ți-l dorești în bucătăria ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.