Pereti exteriori de travertin alb

Travertinul alb reprezintă una din cele mai bune alegeri atunci când vine vorba de amenajarea pereților exteriori ai locuinței tale, deoarece nu le va oferi doar rezistență ridicată, ci și estetică sofisticată. 

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar ce se formează în preajma izvoarelor termale bicarbonate, având un aspect fibros și concentric. 

Pereții de travertin alb vor fi incredibil de durabili, caracteristică foarte importantă pentru instalarea acestora la exterior. Acest material este mai rezistent la spargere și ciobire decât multe alte materiale pentru pereți, cum ar fi betonul, și poate rezista atât la condiții meteorologice dure, cât și la foc. Pereții exteriori de travertin alb nu vor fi deloc deranjați de expunerile prelungite la apă, umezeală sau razele soarelui. 

Travertinul alb va oferi o calitate autentică pereților tăi exteriori, purtând marcajul a mii de ani de formare. Textura naturală și variația nuanțelor dintr-o singură bucată de travertin alb, ajută la conectarea arhitecturii cu peisajul din jur. Alegerea acestui tip de travertin este importantă, deoarece aspectul său luxos și elegant va înfrumuseța fațada casei tale într-un mod care nu poate fi egalat de celelalte materiale. 

Aplicarea unui etanșant de impermeabilizare pe suprafața pereților exteriori de travertin alb, prelungește durata de viață a acestora și reduce ciobirea pietrei și fisurile mortarului. Procesul de etanșare se va repeta în fiecare an. 

Procesul de curățare al pereților nu va fi deloc complicat. Cu o soluție special concepută pentru travertin și un aparat de curățare cu presiune, acești pereți exteriori vor arăta mereu imaculat. 

Poți alege modelul potrivit de travertin alb de pe www.stona.ro sau din showroom-ul nostru din București, și depozitele din județele Prahova și Alba. Ne poți contacta printr-un mesaj pe site-ul nostru, sau ne poți suna la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci cea mai bună alegere pentru pereții exteriori ai casei tale.