Pereti de travertin maro pentru baie

Este foarte important să optezi pentru un material cât mai durabil, dar și cu un aspect deosebit, atunci când vine vorba de amenajarea pereților din baia ta. Travertinul maro este cu siguranță un material potrivit pentru această amenajare.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă, ce se formează atunci când izvoarele termale ies din calcare.

Pereții de travertin maro vor arăta elegant în baia ta și vor oferi o senzație de lux spațiului. Optarea pentru amenajarea pereților cu această piatră naturală îți va aduce baia cu un pas mai aproape de natură. Travertinul maro are o gamă largă de modele, cu nuanțele sale pământii care variază de la deschis la închis, uneori pe aceeași bucată de material, și cu texturile sale impresionante. Frumusețea pereților din baia ta va fi cu siguranță în centrul atenției atunci când oaspeții tăi te vor vizita.

Travertinul este un material foarte dur și rezistent, fiind ideal pentru amenajarea pereților din baia ta. Odată instalați, acești pereți nu se vor uza cu ușurință, făcând față fără probleme expunerii prelungite la apă, umezeală și temperaturi ridicate. Un avantaj practic al travertinului este ușurința cu care poate fi tăiat și modelat în timpul instalării pereților din baia ta. acest lucru permițând umplerea spațiilor mici.

Pentru a asigura rezistența în timp a pereților tăi de travertin maro din baie, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat. Cel mai bine este să reaplici tratamentul în fiecare an, iar astfel pereții vor arăta impecabil, în timp ce vor oferi funcționalitatea de care are nevoie baia ta.

Nu vei avea nevoie neapărat de produse speciale de curățare pentru ca acești pereți să arate mereu ca noi, o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid fiind suficientă.

Peste 40 de modele de travertin maro te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.