Lavoar de travertin bej pentru baie

Lavoarul din baia ta poate fi atât ornamental, cât și funcțional, dacă alegi unul confecționat dintr-un material clasic și exclusivist, cum este travertinul bej.

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Travertinul bej este un material extrem de versatil, astfel că lavoarul se va potrivi cu ușurință cu celelalte elemente din baia ta, indiferent de stilul și culorile acestora. Pe lângă versatilitatea oferită de culoare, vei avea parte de versatilitate și atunci când vine vorba de alegerea modelului de lavoar de travertin bej. Aceste lavoare sunt disponibile într-o gama variată de nuanțe de bej și de texturi, dar și de forme, atât clasice, cât și moderne.

Nu vei găsi niciodată două lavoare de travertin identice. Prin urmare, lavoarul de travertin din baia ta va atrage atenția oricărui privitor cu frumusețea sa unică și cu eleganța pe care o va emana în întreg spațiul.

Funcționalitatea pe care o va oferi lavoarul de travertin bej, va fi tot ce va avea nevoie baia ta. Această piatră naturală este foarte puternică și durabilă, astfel că suprafața lavoarului nu va fi afectată de zgârieturi, pete, ciobiri sau de expunerea prelungită la apă și umezeală. De asemenea, lavoarul de travertin bej va fi rezistent la căldură, dar și la schimbările bruște de temperatură, astfel că vei putea folosi apă oricât de rece sau de fierbinte fără să îți faci griji că suprafața se poate deteriora.

Cu o întreținere adecvată, lavoarul poate rezista toată viața. Dacă aplici un tratament de sigilare în mod regulat, vei proteja suprafața lavoarului de travertin bej de orice factori care ar putea deteriora suprafața în timp.

Acest lavoar va fi foarte ușor de curățat. Vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid cu care vei șterge suprafața folosind o lavetă moale.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 15 modele de lavoare de travertin bej, pentru a-l alege pe cel care se potrivește cel mai bine în baia ta, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.