Trepte exterioare de travertin

Treptele exterioare pot avea atât rol funcțional, cât și decorativ, dacă se alege un material cu o rezistență ridicată, dar și cu un aspect estetic deosebit cum este travertinul. 

Travertinul este o rocă sedimentară de calcar, ce se formează la gura unor izvoare termale bicarbonatate.

Această piatră naturală oferă numeroase avantaje foarte importante pentru amenajarea treptelor exterioare. Treptele exterioare de travertin rămân reci la atingere și sunt antiderapante, astfel nu vor provoca disconfort în urma fenomenelor meteo extreme.

Integrarea acestor trepte se poate face cu ușurință indiferent de stilul spațiului tău, deoarece travertinul dispune de culori pământii ce variază între gri, galben, bej și maro.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod periodic, pentru a asigura rezistența treptelor de travertin la factorii externi.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 90 de modele de travertin din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea scărilor tale exterioare, sau ne poți vizita în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48, și în depozitele din județele Prahova și Alba.