Glafuri exterioare de travertin

Glafurile exterioare sunt expuse ploii și schimbărilor de temperatură, de aceea este foarte important să alegi pentru amenajarea acestora, un material foarte rezistent cum este travertinul. 

Travertinul este o rocă sedimentară poroasă de calcar alcătuită din calcit, ce se formeză la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare.

Acest material reprezintă alegerea ideală pentru susținerea, decorarea și accentuarea ferestrelor, datorită avantajelor pe care le oferă atât din punct de vedere practic, cât și estetic.

Glafurile exterioare de travertin vor face față cu brio temperaturilor extreme, iar expunerea constantă la umezeală nu le va afecta. Prin intermediul texturilor sale deosebite, travertinul va înfrumuseța ferestrele tale exterioare și le va transforma în decorațiuni. Culorile sale neutre vor facilita integrarea acestora în orice amenajare exterioară, indiferent de stilul locuinței tale.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare, pentru ca glafurile tale exterioare de travertin să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului.

Aceste glafuri exterioare se vor întreține cu ușurință, pentru curățarea lor periodică ve avea nevoie doar de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră și de o lavetă moale.

Accesează www.stona.ro pentru a alege modelul de travertin potrivit, din peste 100 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.