Ce tipuri de travertin folosim în jurul piscinei

De ce travertin?

Travertinul este o piatră naturală foarte rezistentă la umiditate și ușor de întreținut. Însă cel mai important e că are un grad ridicat de porozitate, iar acest lucru împiedică alunecarea. Tocmai de aceea mulți specialiști o recomandă pentru spațiile unde gradul de umiditate este ridicat.

Pe lângă aceste avantaje, un alt avantaj al travertinului îl reprezintă faptul că are un aspect clasic, elegant, sofisticat și luxuriant. În continuare îți vom prezenta trei tipuri de travertin pe care consultații noștri le recomandă.

Travertin Blanco

Acest tip de travertin provine din carierele de piatră din Turcia. Are culoarea bej deschis și se potrivește de minune în casele unde predomină eleganța, deoarece are un aspect deosebit.

Travertin Rustic

Compoziția cromatică a travertinul Rustic este formată din culori calde, tocmai de aceea este atât de potrivit pentru folosirea în spațiile în care petrecem mult timp, cum ar fi camera de zi sau curtea din spatele casei. Această piatră se extrage din carierele de rocă din Turcia.

Travertin Light

Bej deschis cu ușoare variațiuni în nuanțe de maro. Poate avea zone cu umbre mai închise la culoare, dar și unele albicioase. Țara de extracție este tot Turcia.