Blat de travertin alb pentru baie

Baia ta are nevoie de un blat cât mai rezistent, dar în același timp și cu un aspect estetic plăcut, de aceea travertinul alb poate fi alegerea ideală pentru această amenajare.

 

Travertinul alb este un material cu o estetică uimitoare și sofisticată, care va aduce frumusețe și eleganță în baia ta. Suprafața travertinului alb este compusă din venaturi gri deschis și crem, creând o piatră cu aspect natural. Este un material incredibil de versatil, astfel încât integrarea blatului se va face cu ușurință în orice baie, indiferent de stilul în care este amenajat acest spațiu.

Blatul de travertin alb din baia ta va fi extrem de durabil în timp și va dura mai mult decât majoritatea celorlate materiale disponibile. Acest material este o alegere foarte potrivită pentru amenajarea blatului din baia ta, deoarece suprafața sa va absoarbe apa și umezeala. De asemenea, blatul nu se va zgâria, păta, crăpa sau sparge.

Travertinul este mai poros decât alte pietre, de aceea va trebui să aplici un tratament de sigilare în mod regulat. Sigilarea blatului va asigura păstrarea suprafeței în condiții excelente chiar și după mulți ani. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Folosește o soluție special concepută pentru travertin atunci când cureți blatul din baia ta, și va arăta ca în ziua în care l-ai instalat.

Alege modelul potrivit de travertin alb, accesând www.stona.ro și vei obține blatul pe care ți-l dorești în baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.